Drift af vindmøller

IM000669
Portefølje af egne vindmøller

Drift af vindmøller

Dansk Vindenergi og dettes ejerkreds ejer og driver 64 vindmøller i Danmark. Langt hovedparten af disse er placeret i den nordlige del af Jylland. 

 

Vores vindmøller har en produktionskapacitet på ca. 45 MW og laver ca. 100.000.000 kWh pr. år. Det svarer til det årlige el-forbrug i ca. 25.000 danske husstande. Vores indtjening stammer primært fra salg af strøm.

 

Vi er interesserede i at udvide vores produktionskapacitet. Vi opkøber og driver eksisterende vindmøller og vi projektudvikler, opfører og driver nye vindmøller. Nogle vindmøller og projekter ejer vi 100 %. Andre ejer vi store andele af.

 

Vi optimerer driften ved at følge markedet tæt, og ved at styre møllerne ud fra de markedssignaler, som kommer fra Energinet og Nordpool time for time.

 

Vores vindmøller har effektstørrelser på mellem 150 kW og 3075 kW og er af flere forskellige fabrikater og årgange.

 

Ved at drifte en portefølje af vindmøller samlet, og ved at kunne udføre service selv, har vi effektiviseret driften af vindmøllerne. I den daglige drift har vi desuden stor fordel af at have et relevant lager af reservedele og teknisk kendskab til mange vindmølletyper.

 

 

Img 1403

Investering i grøn energi

Dansk Vindenergi ApS arbejder løbende med udvikling af en række nye vindmølleprojekter i Danmark. Mølleprojekterne omfatter moderne vindmøller i størrelsen 3,6 MW til 7,2 MW. 

Vi opkøber desuden vindmøller til videre drift, og har p.t. en portefølje på 64 vindmøller mellem 150 kW og 3075 kW i drift i Danmark. Vores vindmøller har en samlet effekt på ca. 45 MW og har en årlig produktion, der svarer til elforbruget i ca. 25000 danske boliger.

Vi udfører selv service på vore vindmøller, og har et team af dygtige service montører til dette. Dansk Vindenergi ApS er ISO 9001:2015 certificeret, som led i at opretholde et højt kvalitetsniveau.